”Kannetaan komia joulukuusi lämpimähän tupaan,
lapset sitä riemuiten jo rupeavat koristamaan.
Kimaltaa kauniit koristeet ja jouluvalot loistaa,
joulun tunnelma täyttää koko kodin ja kiitos mielen valtaa.
Vielä yksi yö ja sitten on joulu,
lapsilla vatsanpohjassa kutittelee, vilahtiko pihalla tonttu?
Ei ole kiire mihinkään, pysähdyn hetkeksi aikaa.
Halaan pieniä pellavapäitä ja onnellisena huokaan.
Vaikkei joka nurkka kiiltäisi, tulee joulu silti meille,
pienille ja suurille, joulu on lahja jokaiselle.”
Jouluna vihannesten syöminen jää helposti hieman vähemmälle kun suut täyttyvät suklaasta ja herkuista. Löysin tällaisen ihanan idean pinterestistä ja päätin testa ja suosio jätkien kesken oli taattu! Kerroin vain pojille, että tänään me syödään joulukuusi ja kyllä jätkien naamat venähtivät. Totesivat, että eihän me voida kuusta syödä, sehän pistelee. Mutta niin vain maistui tuo joulukuusi kaikille! Tämä sopii hyvin joulupöytään salaatiksi tai vaikkapa leffaillan herkkunaposteltavaksi suklaiden sijaan!
Dipiksi tähän oheen tein ihanan aiolidipin höystettynä mangocurryllä, niin helppoa ja herkullista! Ohje on peräisin ihanalta ystävältäni Jonnalta. Tämä on todella näppärä tehdä sauvasekoittimella ja aikaa menee ihan muutama minuutti.
Lue lisää blogista: www.arjensankaritar.fi/blogi