Joulukalenteri – luukku 6 – Marengit
”Nyt on suuri juhlapäivä – Suomella on syntymäpäivä. Valkuaista, sokeria ja lakritsijauhetta, mitä niistä mahtaakaan muodostua?” Onnea Suomi 102 vuotta! Tänään kalenterissa on vuorossa
”Nyt on suuri juhlapäivä – Suomella on syntymäpäivä. Valkuaista, sokeria ja lakritsijauhetta, mitä niistä mahtaakaan muodostua?” Onnea Suomi 102 vuotta! Tänään kalenterissa on vuorossa
”Piparkakkutaikinaa, koska sitä maistaa saa? Auttaisitko äitiä, jotta taikina saadaan tehtyä? Taikina nukkuu yön yli jääkaapissa, että maut saa hyvin tasaantua.” Harva asia tuo
”Raikasta ja suklaista, appelsiinia ja minttusuklaata. Suussasulavan herkullista, lempikakkuni jo vuosia.” Appelsiinisuklaakakku on ehdottomasti yksi suosikkileivonnaisistani! Se on mehevän raikas ja ihanan suklainen. Etsiessäni aikanani
”Laita kattila porisemaan, makoisat ainekset kattilaan, sekoittele rauhassa, herkku alkaa valmistua, muista käyttää patakintaita, ettei sormet pala sokerista.” Itse tehty fudge on todella herkullista ja
Överikakku, järkyttävän hyvää, tämä on parasta mitä olen maistanut! Siinä muutama kommentti tästä ihanasta herkusta, joka tyydyttää vaativammankin herkkusuun makeannälän aivan varmasti! Alla täyteläinen brownie,
Mikäli haluat ottaa minuun yhteyttä, soita rohkeasti minulle, laita tekstaria tai laita viestiä alla olevan linkin kautta. Pyrin vastaamaan viestiisi pikimmiten.
© 2019 Arjen Sankaritar / Kuivinen LKV Oy | Kaikki oikeudet pidätetään